cara cek nomor telkomsel

Klik *808# Caranya adalah, tekan *808# kemudian klik tombol OK/YES di layar ponselmu. Setelah itu, secara otomatis nomor Telkomsel kamu akan muncul pada layar ponsel.

  • Buka tab panggilan di ponsel Anda, lalu ketik nomor *808#
  • Tekan kolom panggilan
  • Setelah itu semua informasi tentang nomor tersebut akan muncul di layar ponsel Anda dalam hitungan detik

Silakan ikuti langkah-langkah berikut untuk memeriksa nomor Telkomsel Anda:

Tekan *808#.
Tekan ‘Panggil/Panggil’.
Anda akan melihat pemberitahuan pop-up dengan informasi nomor Telkomsel Anda di dalamnya. Anda dapat mengambil tangkapan layar untuk menyimpannya ke ponsel Anda.

How to check Telkomsel credit and active period

  • 01Press *888#.
  • 02Press ‘Call/Dial’.
  • 03Your remaining credit balance and active period will be displayed.

Meminta Bantuan Operator

Cara selanjutnya adalah dengan meminta bantuan operator, untuk meminta bantuan operator bisa menghubungi nomor 188. Selanjutnya anda akan berbicara dengan bagian customer service Telkomsel, untuk menggunakan layanan ini akan dikenakan biaya sekitar Rp400.

Call +628110000333 buat kamu yang di luar negeri

Nanging aja padha sumelang! Ternyata ana cara sing gampang kanggo mriksa nomer Telkomsel tanpa repot sing bisa ditindakake. Mangkene review!

Klik * 808 #

Yen ana wong lali nomer Telkomsel, sing pertama sampeyan bisa nindakake yaiku nelpon * 808 #. Caranya, penet * 808 # banjur klik tombol OK / YES ing layar telpon sampeyan. Sawise iku, nomer Telkomsel sampeyan bakal ditampilake kanthi otomatis ing layar ponsel.

Sampeyan bisa langsung layar layar kanggo nyimpen informasi. Utawa yen sampeyan duwe kredit, Telkomsel kanthi otomatis bakal ngirim pesen kanthi wujud nomer ponsel sing wis dipriksa sadurunge. Biaya sing kudu sampeyan lakoni kanggo nikmati fitur iki yaiku IDR 55. Pancen praktis ya?

Hubungi Operator

Cara nomer loro yaiku ngubungi operator seluler. Sanajan sampeyan bakal dikenani tarif normal nalika ngubungi operator seluler, cara klasik iki isih digunakake amarga dianggep efektif kanggo mriksa nomer Telkomsel.

Priksa nomer Telkomsel nggunakake pitulung operator gampang banget. Yen sampeyan pangguna kertu Halo, sampeyan bisa nelpon nomer pusat telpon 133 liwat menu telpon kanthi gratis. Nanging, yen sampeyan pangguna simPATI, Kartu As, lan Loop, sampeyan bisa nelpon kanthi mbayar nomer call center 188 lan yen saiki lagi roaming, sampeyan bisa nelpon +628110000333 kanggo ngerti nomer Telkomsel sampeyan.

App MyTelkomsel

Yen sampeyan ora gelem mbayar kanggo mriksa nomer Telkomsel, sampeyan bisa ndeleng nomer Telkomsel ing aplikasi MyTelkomsel. Sampeyan bisa entuk aplikasi iki saka situs web Telkomsel utawa ndownload dhewe ing google store. Sawise ndownload, sampeyan kudu nindakake langkah-langkah ing ngisor iki kanggo ndaftar lan mriksa nomer Telkomsel liwat aplikasi MyTelkomsel:

Sawise ndownload aplikasi MyTelkomsel, bukak aplikasi lan daftarke nomer Telkomsel sampeyan langsung ing layar utama aplikasi kasebut.

Sawise sukses ndhaptar, sampeyan bisa langsung mlebu nggunakake nomer Telkomsel. Kanggo ndeleng nomer Telkomsel, sampeyan bakal nemokake nomer Telkomsel sing didaftar langsung ing homepage aplikasi kasebut. Kajaba iku, sampeyan uga bakal entuk informasi liyane babagan jumlah poin, jumlah kredit, nganti jumlah kuota internet sing saiki digunakake.

Fitur ing aplikasi iki kanggo nggampangake pangguna nindakake kegiatan telekomunikasi saben dinane. Dadi aja kaget yen ternyata sampeyan uga bisa nindakake transaksi kanthi tuku paket kredit lan internet. Babagan liyane sing menarik yaiku Telkomsel uga asring nawakake promo sing apik nalika sampeyan pengin nggawe transaksi tuku kredit utawa paket data ing kono. Mesthi wae, kanthi rega sing luwih murah tinimbang cara biasane, ya!